Vi er vant til å jobbe med ulike materialer og nye løsninger, skreddersydd til hver enkelt kunde. Vi gjør alt fra prosjektering til utførelse, ferdigstilling og montering. Under er eksempler på jobber som vi har utført for ulike kunder. Ta kontakt om du har et prosjekt vi kan hjelpe deg med. 

 

 

Røst Oslo

Butikken Røst finner du i Prinsensgate, i Oslos travleste handlestrøk. Interiøret er tegnet og designet av det bergenske designbyrået Haltenbanken, produsert og ferdigsstilt av oss. 

 

 
 

Prakt

Prakt er en ny stor skjønnhetssalong på Vestkanten. Set Design og Haltenbanken har designet  et unikt interiør, produsert og montert av Sætrevik Interiørsnekkeri. Konseptet for interiøret er inspirert av bølgende lokker. Et mykt interiør deler salongen inn i naturlige soner og arbeidsstasjoner. Det er brukt hyller med integrert belysning som framhever de myke formene. En spennende jobb der vi løste utfordringer på en god måte. 

 

Ramm Åsane

Ramm Ramsvik i Åsane senter er en frisørsalong  produsert og montert av oss. Interiøret er produsert i to forkjellige farger i eik, og gir et fint fargespill. Overflatebehandlingen gir eiken et naturlig utseende som framhever elegansen i interiøret. Interiøret er spesialtegnet av Haltenbanken designbyrå. 

 

Ramsvik Stord